måndag 24 januari 2011

¤¤¤ Sjukstugan fortsätter hemma ¤¤¤

Det är fortfarande lille Thor som är dålig. Anders repade sig hyffsat fort i helgen men han har fortfarande svårt att äta. Thor däremot äter och tycker att det mesta är gott. Han spyr eller bajsar inte hela tiden. Utan det är någon gång ibland under dagen. Som igår efter att jag kommit hem så var det ingenting men så vid fyra tiden inatt så spydde han. Och nu på morgonen hade Anders fått ställa in honom i duschen då bajset är så löst att det rinner igenom blöjan.
Nu har det ju kommit och gått ända sen i onsdag så Anders ringde till vårdcentralen. Han har gjort allt rätt men att ge vitt bröd och kokt mat. Men eftersom Thor inte får behålla det så får vi gå ett steg längre med vätskersättning och blåbärssoppa.
Tycker så synd om Loke som inte visar några tendenser på att vara sjuk. Han vill ju förstås gå till dagis och leka. Vet inte riktigt hur vi ska lyckas hålla honom på humör längre. Han har ju varit hemma ganska så länge nu han också och han har mycket större behov av att få leka än vad Thor har.

Thor

Loke

Blir ingen zumba för mig imorgon Finns ju ingen som vill passa magsjuka barn och Anders jobbar kväll så jag ska kolla om Det finns någon som kan ersätta mig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar