torsdag 6 januari 2011

¤¤¤ Film med Fröken Öxle ¤¤¤



Två dagar denna vecka har vi (jag och Marika) faktiskt lyckas se filmer. Ibland går det flera veckor mellan mötena och ibland lyckas vi alltså ordna till det, som denna gången. Tyvärr var väl ingen av filmerna vi såg några höjdare precis men men. Man måste ju se kalkoner ibland för att uppskatta dom riktigt bra filmerna.

Första filmen hette "The Watcher", en thriller med Julia Stiles i huvudrollen. Handlar om en fönstertittare som blir påkommen och sedan dras in i ett "spel" som han inte lyckas klura sig ur.
En mycket konstig film, konstiga klipp och konstiga scener.
När filmen var slut tittade jag och Marika på varandra och brast i skratt. Vad hände egentligen? Hur kunde filmen sluta så? Man fick liksom inga svar.
Betyget då? Jo, en 1:a!



Andra filmen vi såg "The disapperance of Alice Creed" var ju något bättre. Riktigt oväntade twister där både jag och Marika satt och gapade. Man kunde inte klura ut hur det skulle sluta och det var allt en del spänning i det hela.
Handlar om en tjej som blir kidnappad och man får följa händelsen från kidnappning fram tills överväxlingen ska ske. Där emellan händer det väldigt mycket kan jag lova.
Betyg, en 3:a


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar