torsdag 24 februari 2011

¤¤¤ Två på raken ¤¤¤

Det är så kul att hitta filmer som man tror är så där lite medelmåttiga och sen visar det sig att dom faktiskt är riktigt bra.
Att vi sedan gjorde det två gånger på raken är ju ännu roligare ;)


"Gullivers resor" med Jack Black i huvudrollen. Jag är egentligen inget fan av Jack Black men tycker faktiskt att han är väldigt rolig och bra i denna rollen. För er som inte vet något om romanen Gullivers resor så handlar det om en man som åker på ett uppdrag ute till havs för att sedan vakna upp i landet Lilleputt. Och precis som det låter så är befolkningen där väldigt små.
Denna filmen refererade till många andra sköna filmer och sånger och sånt är alltid kul i filmer, tycker jag i allafall :)
Betyg - En 4:a



"The Switch". Eller som vi i Sverige valt att översätta den till "Pappa på burk" (titelsättaren måste var idiot). Huvudrollerna spelas av Rachel, förlåt, Jennifer Aniston och Jason Bateman. OCH Jason är helt underbar i denna filmen. Han är rolig och känslig och bara helt underbar. Och pojken som spelar deras son är ju helt bedårande. Det kom allt tårar i slutet på denna drama/komedi.
Samtidigt är det ju egentligen inget nytt som vi tittar på. Man vet ju precis hur det kommer att sluta. Men betyget blir inget mindre än en 4:a :)
Ps. Jeff Goldblum är en riktigt skön chef ;) Ds



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar