onsdag 29 december 2010

¤¤¤ Julmaraton är över ¤¤¤

Men inte har vi slutat att se filmer för det. Har faktiskt sett tre stycken riktigt bra filmer på raken.


"Skyskrapan brinner" fick Anders i julklapp av mig. Trodde att detta måste vara en katastrofilm som han gillar. Mycket riktigt så gillade han den, han hade i och för sig sett den när han var yngre men han tyckte om att se den nu med.
Detta är en film från -74 med stora skådespelare i huvudrollerna. Vi ser en mycket snygg Paul Newman och vackra Faye Dunaway som ett stiligt par och som den tappre branchefen ser vi ingen mindre än Steve McQueen.
Vad filmen handlar om? Jo, det börjar helt enkelt brinna i våningarna i mitten på skyskrapan. Man får följa paniken för alla gästerna som befinner sig högst upp i skyskrapan.
Betyg - 4:a

Snygga Angelina Jolie har huvudrollen i denna actionfilm "Salt". Hon spelar CIA-agenten Evelyn Salt och hon har svurit att skydda sitt land men när hon blir anklagad för att vara rysk spion måste hon fly för att kunna rentvå sitt namn.
Action på HÖG nivå. Inte en lugn stund. Betyg - 4:a


Filmen börjar HUR bra som helst! Människor faller ner från himlen (jag menar allvar) utan att ha någon aning om vart dom har hamnat.
Det är en liten styrka som tillsammans försöker att överleva i djungeln. Dom vet att dom inte är ensamma, det dom INTE vet är att dom är "byte" åt en utomjordisk ras känd som Predators.

Att se Adrien Brody "mannen med kranen" som ationhjälte var lite svårt till en början. Har alltid sett honom som en tanig kostymnisse men ack vad fel jag har haft. Han var ju hel cool som hjälte i denna filmen och kroppen var allt annat än tanig.
Betyget blir en 3:a




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar